O nama.

Tko smo i što možemo učiniti za Vas?

K.I.F.-PRO društvo sa odgovarajućom odgovornošću za proizvodnju uvoz-izvoz i usluge, registrirano je na Trgovačkom Sudu u Zagrebu 1994. God. Dugi niz godina gradili smo prepoznatljivu kvalitetu našeg društva kroz poslova koje obavljamo. Iza nas je veliko poslovno iskustvo i velik broj korisnika naših usluga koji nam i dalje, sa zadovoljstvom, povjeravaju radove za kojima imaju potrebu, bilo da se radi o fizičkim ili pravnim osobama. Mi se brinemo o Vašem stambenom i poslovnom prostoru, bilo da je riječ o kući, stanu, vikendici, apartmanu ili Vašem uredu. Naše briga je siguran, ugodan i čist ambijent u kojem boravite, a Vama ostavljamo prostora da se posvetite Vašim svakodnevnim poslovima i obitelji. Suvlasnici stambenih i poslovnih zgrada povjeravaju nam svoje nekretnine na upravljanje, kao dobrom gospodarstveniku i sigurnom partneru. Cilj nam je očuvati i povećati vrijednost nekretnine, pružiti suvlasnicima sve što je potrebno da bi suvlasnička zajednica besprijekorno funkcionirala. Paletom naših usluga koje nudimo na tržištu, naša poslovna cjelina je zaokružena.

Godine iza nas dugujemo Vama, budućnost gradimo zajedno.

Naša vizija je održivost visokokvalitetnim osobnim radnim kadrom, stalnim unapređenjem i poticanjem na vrhunsku kvalitetu usluga koje pružamo, ispunjenjem zahtjeva tržišta na kojem poslujemo, odnosno zahtjeva korisnika naših usluga. Naša misija je pružanje visokokvalitetnih usluga, prepoznatljive kvalitete, koja osvaja povjerenje korisnika naših usluga. Za naše partnere mi smo pouzdan i siguran partner, koji primjenjuje najviše standarde poslovanja i jamči visoku kvalitetu usluga.

Naš moto

U bilo kojem poslu ili situaciji uvijek morate biti jedan korak ispred ostalih kako bi svojim klijentima osigurali vrhunsku kvalitetu i uslugu koja je u skladu sa najvišim tržišnim standardima.

Challenges make our life interesting and overcoming them is what makes our life meaningful. -Joshua J. Marine-

Maja Bogović, dipl.oec/General Manager

Upoznajte naš Tim!

Naši zaposlenici su naša vrijednost i ono što čini razliku i daje nam kompetitivnu prednost.